ICON010 | De mooiste cadeauwinkels met Rotterdamse producten Speel video af

De 6 mooiste cadeauwinkels met Rotterdamse producten

De 6 mooiste cadeauwinkels met Rotterdamse producten
Rotterdam kent verschillende cadeauwinkels met Rotterdamse producten. Mooie winkels die vanwege het uitgebreide assortiment met merken uit eigen stad een bezoek meer dan waard zijn. Maar waar vind je al deze toffe Rotterdamse producten? ICON010 maakte een top 6 die je meeneemt naar de leukste Rotterdamse winkels van de stad.

 

De 6 mooiste Rotterdamse cadeauwinkels


Rotterdam Tourist Information

De Rotterdam Tourist Information vind je op de Coolsingel en in de stationshal van Rotterdam Centraal. Het is niet alleen de plek waar toeristen naartoe komen om wegwijs te worden in Rotterdam, maar het is tevens ook een winkel waar je terecht kunt voor lokale producten. Op zoek naar een mooi Rotterdams cadeau? Ga hier zeker eens kijken!

https://rotterdam.info, Coolsingel 114, Rotterdam | Stationsplein 21, Rotterdam


KEET

Middenin het centrum van Rotterdam vind je KEET. Deze mooie conceptstore is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders: de mooiste op maat gemaakte producten en een grote diversiteit aan labels, waaronder ook een aantal Rotterdamse merken. Pluspunt, je kunt hier ook terecht voor koffie en lunch.

https://www.keetrotterdam.nl, Oppert 2a, Rotterdam 


Het Rotterdams Warenhuis

In Rotterdam Kralingen vind je Het Rotterdams Warenhuis. Een mooie winkel én webshop met een groot assortiment van puur Rotterdamse producten. Dus zoek je een uniek cadeau uit eigen stad? Bij Het Rotterdams Warenhuis zul je zeker slagen!

https://hetrotterdamswarenhuis.nl, Frits Ruysstraat 46D-48A, Rotterdam


Mamamo

In Rotterdam Nesselande kun je terecht bij family conceptstore Mamamo. Je vind hier mooie cadeau-artikelen voor jong en oud. Mamamo verkoopt ook een aantal Rotterdamse merken. Daarnaast geniet je hier van goede koffie of een lekkere lunch. En na een bezoek aan Mamamo maak je een wandeling over het strand van Nesselande.

http://mamamo.nu, Corsicalaan 35, Rotterdam


Donner

Wie denkt aan de woorden ‘boeken’ en ‘Rotterdam’, zal al snel Donner noemen, dé boekhandel van de stad. Behalve het zeer uitgebreide assortiment boeken vind je hier ook andere items, zoals bijzondere cadeau-artikelen, spellen, kalenders, agenda’s en bouwplaten. Uiteraard vind je bij Donner ook mooie Rotterdamse producten.

https://www.donner.nl, Coolsingel 119, Rotterdam 

 

Platform 104

Last but not least: Platform 104 mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. Deze mooie store in Rotterdam Hillegersberg brengt (design)producten van Nederlandse en Rotterdamse ontwerpers bij elkaar. Je vind hier o.a. dameskleding, (geboorte-)kadootjes, accessoires, schilderijen, tassen en interieurartikelen.

http://www.platform104.nl
, Weissenbruchlaan 104, Rotterdam