ICON010 | De mooiste conceptstores van Rotterdam Speel video af

De mooiste conceptstores van Rotterdam

De mooiste conceptstores van Rotterdam

Rotterdam kent talloze conceptstores: mooie winkels die vanwege het uitgebreide assortiment een bezoek meer dan waard zijn. Maar als je op zoek bent naar een conceptstore, waar in Rotterdam moet je dan zijn? ICON010 maakte een top 8 die je meeneemt naar de meest mooie en meest Rotterdamse winkels van de stad.


De 8 mooiste conceptstores van Rotterdam

Rotterdam Tourist Information

Rotterdam Tourist Information op de Coolsingel en Centraal Station en is niet alleen de plek waar toeristen naartoe komen om wegwijs te worden in Rotterdam, maar het is tevens ook een winkel waar je terecht kunt voor lokale producten. Op zoek naar een mooi Rotterdams cadeau? Ga hier zeker eens kijken!

Rotterdam Tourist Information, Coolsingel 114, Rotterdam


Mamamo

Sinds 2015 kun je in Rotterdam Nesselande terecht bij de kindvriendelijke koffiebar én cadeauwinkel Mamamo. Niet alleen voor koffie ben je hier aan het juiste adres, ook kun je hier terecht voor mooie cadeau-artikelen voor jong en oud.

Mamamo, Corsicalaan 35, Rotterdam


KEET

Middenin het centrum van Rotterdam vind je KEET. KEET is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders: de mooiste op maat gemaakte producten en een grote diversiteit aan labels. Je kunt er ook genieten van heerlijke koffie en lunch.

KEET, Oppert 2a, Rotterdam

 

Donner

Wie denkt aan de woorden ‘boeken’ en ‘Rotterdam’, zal al snel Donner noemen, dé boekhandel van de stad. Behalve het zeer uitgebreide assortiment boeken vind je hier ook andere items, zoals bijzondere cadeau-artikelen, spellen, kalenders, agenda’s en bouwplaten.

Donner, Coolsingel 119, Rotterdam

 

Hutspot

In 2016 overgewaaid vanuit de hoofdstad en nu al onmisbaar in het Rotterdamse: conceptstore Hutspot. Hier kun je terecht voor nieuwe merken én design artikelen van Rotterdamse ontwerpers.

Hutspot, Karel Doormanstraat 317-319, Rotterdam

 

PLATFORM 104

Last but not least: Platform 104 mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. Deze mooie store in Rotterdam Hillegersberg is de verzamelplek voor Nederlandse designers, kunstenaars & creatief talent.

Platform 104, Weissenbruchlaan 104, Rotterdam

 

INCONCEPTstore

Nog een winkel op de Coolsingel en zeker niet de minste: INCONCEPTstore. INCONCEPT biedt creatieven en designers uit de stad een platform om hun creativiteit aan een groter publiek te laten zien.

INCONCEPTstore, Coolsingel 83, Rotterdam