Rotterdam – "centraal" – ICON010 Speel video af

Rotterdam

De 7 mooiste plekken van Rotterdam

De 7 mooiste plekken van Rotterdam

Vraag een willekeurige Rotterdammer wat zijn of haar favoriete stek in de stad is en grote kans dat je één van onderstaande plekjes te horen krijgt. Niet zo gek ook, want wat ICON010 betreft komt hier alles samen: architectuur, design of juist die unieke Rotterdamse sfeer. Staat jouw favoriete Rotterdamse plek er ook tussen?

Lees verder

De meest bijzondere hotels van Rotterdam

De meest bijzondere hotels van Rotterdam

Steeds meer toeristen weten Rotterdam te vinden. Niet zo gek ook dat het aanbod hotels in de Maasstad toeneemt. Van goedkoop tot heel duur en van urban tot heel chique: in Rotterdam is er voor ieder wat wils. Toch zijn er een aantal hotels die nét iets mooier of specialer zijn dan andere overnachtingsplekken. En juist deze bijzondere hotels, die zich nabij architectonische hotspots bevinden, zette ICON010 voor je op een rij.

Lees verder

Centraal Station Rotterdam

Centraal Station Rotterdam

Met gemiddeld 110.000 reizigers per dag is het Rotterdamse Centraal Station, ook wel de internationale toegangspoort van Rotterdam genoemd, één van de drukst bezochte plekken van de stad. En net als alle andere Rotterdamse iconen, kent ook het Centraal Station een rijke geschiedenis.

Lees verder